Stomatologie (STOM)

Nemocnice na Homolce - Zubni

O nás

Na stomatologickém oddělení Nemocnice Na Homolce  je poskytována komplexní péče o chrup od prevence přes léčbu až po zhotovení náhrad. Oddělení stomatologie tvoří stomatologické ordinace (některé soukromé), soukromá stomatochirurgie a Implantologické centrum, zubní laboratoř.


Naše služby

Na stomatologickém oddělení je prováděna komplexní péče o chrup:

  • Rozsah služeb nabízíme od prevence přes léčbu až po zhotovení náhrad. V rámci prevence je provedeno komplexní zubní vyšetření, odstraněn zubní kámen pomocí ultrazvuku, provedena instruktáž a zhotoveny RTG snímky panoramatické a intraorální s využitím moderní radiovisiografie.
  • Léčba zahrnuje zhotovování výplní ze všech typů výplňových materiálů s důrazem na estetiku, léčbu kořenových kanálků, léčbu afekcí sliznice dutiny ústní. K řešení kombinovaných situací lze využít ostatních odborných oddělení nemocnice.
  • Náročnější extrakce zaklíněných zubů, mnohočetné extrakce, resekce, operace cyst a chirurgické výkony na parodontu včetně náhrady ztracené kosti jsou prováděny na soukromém specializovaném stomatochirurgickém oddělení. V rámci tohoto oddělení působí Implantologické centrum, které provádí náhradu chybějících zubů implantáty.
  • Ošetření lze provádět v analgosedaci pod vedením zkušeného anesteziologa.
  • Zubní laboratoř zhotovuje široký sortiment snímatelných, hybridních a fixních náhrad z moderních materiálů moderními technologiemi.