Konzultace k odvykání kouření

Chcete přestat kouřit? Využijte konzultace v naší lékárně.

Chcete přestat kouřit a nevíte jak na to? Máte za sebou řadu neúspěšných pokusů? Lékař vám řekl, že byste měli přestat kouřit a vy o tom pořád přemýšlíte…

Závislost na tabáku je závislost jako každá jiná a mnoho kuřáků by s ní rádo zatočilo. Jenomže zbavit se závislosti není lehké a my to víme. Proto nabízíme  odborné konzultace, které pomohou zvýšit úspěšnost vašeho snažení.

Vědí to i zdravotní pojišťovny, a proto nabízí v případě využití konzultace příspěvek na volně prodejné léčivé přípravky zakoupené v lékárně.

Odvykání kouření - VZP ČR 

OZP 

Konzultace probíhá v několika fázích a počet setkání se odvíjí podle vašich potřeb. První setkání si domluvíme ještě před začátkem vašeho pokusu. Nečekáme, že přestanete kouřit dnes či zítra. Sami si stanovíte den, který vám bude vyhovovat. Na tento den je potřeba se dobře připravit. Pomůžeme vybrat přípravky, které usnadní vašemu tělu vypořádat se s fyzickou závislostí, a popovídáme si o tom, jak změnit své návyky a zvyky a jak změnit své okolí, aby přechod k nekouření mohl být co nejplynulejší. Připravíte se tak na rizikové situace, které nepochybně nastanou, a najdete si  jejich možná náhradní řešení.

Začátek je těžký, ale díky svému silnému odhodlání ho určitě překonáte. Je však také potřeba vydržet a najít si nový životní styl bez cigarety. K tomu budou sloužit další setkání.

Víme, že přijdou těžší chvíle, ale díky nachystanému plánu je zvládnete.

Konzultaci si u nás v lékárně můžete domluvit telefonicky na čísle +420 257272378, osobně  či přes objednávkový formulář Konzultace zdarma - Nemocnice Na Homolce (homolka.cz).