Informace o hospitalizaci

VÍTÁME VÁS V NEMOCNICI NA HOMOLCE

  • Poskytujeme zdravotní péči ve všech oborech medicíny
  • Jsme specialisté na nemoci kardiovaskulární a nervové soustavy
  • Nabízíme nejmodernější diagnostické a léčebné postupy
  • Používáme rychlé a pro pacienta nejméně zatěžující postupy při určení nemoci a její léčbě
  • Naši odborníci jsou profesionálové ve svém oboru

Nemocnice Na Homolce je renomovaným pracovištěm s komplexní diagnostickou a léčebnou péčí o nemocné s chorobami srdce a cév a o nemocné s chorobami nervové soustavy, především mozku a míchy. Součástí této péče je také léčba onemocnění a poranění páteře. Kromě těchto specializací nabízíme našim pacientům také široké spektrum služeb v oborech všeobecné chirurgie, ortopedie, urologie, gynekologie, interního lékařství a některých dalších.

Všichni členové našeho zdravotnického týmu Vám poskytnou všestrannou péči, jejímž cílem je přesná diagnostika Vašich zdravotních obtíží, komplexní léčba ať již chirurgická, intervenční či konzervativní a v případě potřeby také následná rehabilitace.

Nemocnice Na Homolce je držitelem akreditace SAK (Spojené Akreditační Komise). Tím prokazuje, že splňuje všechny standardy kvality a bezpečí v souladu s ustanovením § 105 zákona č. 372/2011 Sb., o zdravotních službách a podmínkách jejich poskytování, a s vyhláškou č. 102/2012 Sb., o hodnocení kvality a bezpečí lůžkové zdravotní péče.

Přejeme Vám brzké uzdravení.