Stravovací služby
Aktuality:
![]() |
UPOZORNĚNÍ: V souvislosti s vývojem celosvětové epidemie koronaviru COVID 19 mají od 10. 3. do odvolání přístup do jídelny v 1. patře pouze zaměstnanci Nemocnice Na Homolce a zaměstnanci společností sídlících v budově NNH (ÚJV Řež, B. Braun, HPC, Program H plus, R.centrum Homolka, ČLK, Stomatochirurgické centrum Podstata – Hudler) po předložení zaměstnanecké kartičky. |
I nemocniční strava nemusí být nuda |
|
|
Nemocnice Na Homolce používá moderní technologii úpravy potravin tzv. blixováním Blixování je speciální způsob rozmělňování potravin o rozličných konzistencích, které pomáhá s výživou pacientů s poruchou polykání nebo seniorů se specifickými potřebami. Cílem je snížení rizika vdechnutí stravy, možnost zařazení nových potravin a zpestření jídelníčku našim pacientům. Úprava rizikových potravin blixováním přináší pacientům větší množství a pestrost chutí, ale především také navýšení příjmu důležitých nedostatkových živin. Potraviny upravené v tzv. blixeru (přístroji kombinujícím vlastnosti mixéru a kutru) mají konzistenci velmi jemné paštiky nebo kaše a pacienti je mohou bez problémů spolknout. |
Stravovací provozy:
Jídelna 1. patro - dočasně pouze pro zaměstnance NNH
Otevírací doba: 8:30-19:00 hod.
Denní nabídka: tři teplá svačinová jídla, dvě polévky, čtyři obědová jídla + tři minutky, dvě teplá jídla k večeři, studený bufet, velký výběr zeleninových salátů, ovoce, zákusků, a nápojů
Prodejna potravin 1. patro - otevřeno i pro veřejnost
Otevírací doba: po-pá 7:00-19:00, so-ne 8:00-19:00 hod.
Kavárna s terasou 1. patro - dočasně pouze pro zaměstnance NNH
Otevírací doba: 8:30-17:00 hod.
Občerstvení 5. patro - pouze pro veřejnost
Velký výběr výrobků studené kuchyně
Otevírací doba: 6:45-15:00 hod.