Stravovací služby

Upozornění:

V souvislosti s vývojem celosvětové epidemie koronaviru COVID 19 mají od 10. 3. do odvolání přístup do jídelny, obchůdku s potravinami a kavárny v 1. patře pouze zaměstnanci Nemocnice Na Homolce a zaměstnanci společností sídlících v budově NNH (ÚJV Řež, B. Braun, HPC, Program H plus, R.centrum Homolka, ČLK, Stomatochirurgické centrum Podstata – Hudler) po předložení zaměstnanecké kartičky.

Jídelna 1. patro - dočasně pouze pro zaměstnance NNH

Otevírací doba: 8:30-19:00 hod.

Denní nabídka: tři teplá svačinová jídla, dvě polévky, čtyři obědová jídla + tři minutky, dvě teplá jídla k večeři, studený bufet, velký výběr zeleninových salátů, ovoce, zákusků, a nápojů

Prodejna potravin 1. patro - dočasně pouze pro zaměstnance NNH

Otevírací doba: po-pá 7:00-19:00, so-ne 8:00-19:00 hod.

Kavárna s terasou 1. patro - dočasně uzavřeno

Otevírací doba: 8:30-19:00 hod.

Občerstvení 5. patro - pouze pro veřejnost

Velký výběr výrobků studené kuchyně

Otevírací doba: 6:45-15:00 hod.

Nemocnice Na Homolce používá moderní technologii úpravy potravin tzv. blixováním

Blixování je speciální způsob rozmělňování potravin o rozličných konzistencích, které pomáhá s výživou pacientů s poruchou polykání nebo seniorů se specifickými potřebami. Cílem je snížení rizika vdechnutí stravy, možnost zařazení nových potravin a zpestření jídelníčku našim pacientům. Úprava rizikových potravin blixováním přináší pacientům větší množství a pestrost chutí, ale především také navýšení příjmu důležitých nedostatkových živin. Potraviny upravené v tzv. blixeru (přístroji kombinujícím vlastnosti mixéru a kutru) mají konzistenci velmi jemné paštiky nebo kaše a pacienti je mohou bez problémů spolknout.

 


Běžný provoz v Nemocnici Na Homolce je obnoven. Kontaktujte příslušná oddělení a objednejte se ke svému lékaři.

V případě podezření na onemocnění koronavirem volejte číslo 1212. Informace poskytne i Státní zdravotní ústav na číslech 724 810 106 a 725 191 367.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace