Lůžková část

Standardní lůžkové oddělení a interní JIP

se nacházejí v 8. patře u oranžového výtahu.

Lůžkové oddělení tvoří dvě stanice: standardní oddělení s 21 lůžky a jednotka intenzivní péče s 8 lůžky. O plánovaných hospitalizacích rozhoduje primář a vedoucí lékař oddělení. O přijetí akutních pacientů rozhoduje primář, vedoucí lékař oddělení nebo službu konající lékař. 

Na standardním oddělení jsou dvoulůžkové a třílůžkové pokoje a čtyři nadstandardní jednolůžkové pokoje. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, polohovatelnými lůžky, signalizačním zařízením a centrálním rozvodem kyslíku. Jednolůžkové pokoje jsou určeny pro pacienty vyžadující izolaci nebo pro pacienty platící, pokud to umožní provozní situace na oddělení. O obsazení těchto pokojů rozhoduje personál oddělení, přednost mají vždy pacienti vyžadující izolaci.

Kontakty:

  • tel. na standardní lůžkové oddělení: +420 257 273 095
    tel. na JIP: +420 257 273 012

Lůžkové oddělení se nachází v 8. patře hlavní budovy u oranžového výtahu.

Informace pro hospitalizované pacienty a jejich příbuzné

Pacienty k plánované hospitalizaci přijímáme každý všední den od 9.00. Pacient si nejprve vyzvedne chorobopis v centrálním příjmu pacientů na 5. patře a pak se dostaví na interní lůžkové oddělení do 8. patra, kde se nahlásí sestře.

Návštěvy u pacientů jsou možné každý den nejlépe v době od 14.00 do 18.00 hod., dle provozu a možností oddělení. Dětem do 10 let je vstup zakázán. Ve výjimečných případech a po předchozí dohodě jsou návštěvy možné i mimo určenou dobu.

Rodinné příslušníky informuje ošetřující lékař, a to nejlépe odpoledne při osobním setkání.