, rubrika Aktuality

Opět otevíráme bazén a relaxační centrum

Nemocnice Na Homolce dnes znovu uvedla do provozu bazén, který je součástí relaxačního centra R-centrum Homolka. Centrum bude sloužit jak veřejnosti, tak i zdravotníkům a pacientům z Homolky a z blízké Fakultní nemocnice v Motole.

Bazén byl na několik týdnů uzavřen proto, že na konci loňského roku vypršela platnost smlouvy s předchozím nájemcem a provozovatelem. I přes veškerou snahu vybrat na základě veřejné zakázky nového provozovatele, se do výběrového řízení nikdo nepřihlásil. „Vzhledem k velkému zájmu o bazén a služby relaxačního centra, především ze strany občanů Prahy 5, jsme se nakonec rozhodli R-centrum Homolka provozovat sami,“ oznámil ředitel nemocnice MUDr. Petr Polouček, MBA. „Za dva měsíce jsme provedli nutné sanační práce, vyřídili veškerá oprávnění pro provoz bazénu, získali jsme souhlasy dotčených orgánů a zajistili personál. Mám radost, že ode dneška může R-centrum Homolka opět sloužit svému účelu,“ dodává Petr Polouček.

Součástí R-centra Homolka je bazén o délce 25 metrů a sauny. Bazén s pozvolným vstupem do vody je vyhledávaný především pro výbornou kvalitu vody. Centrum prošlo v nedávné době několika provozními úpravami, především v oblasti zázemí. Na bazén navazuje prostorná zimní zahrada, která se postupně bude využívat pro lekce jógy nebo k příjemnému posezení a k odpočinku. V bazénu budou probíhat lekce aqua aerobiku s maximální kapacitou 30 osob.

Centrum bude pro své návštěvníky otevřeno denně, ve všední dny od 7.00 do 21.00 hodin, o víkendu od 10.00 do 20.00.

Podrobnější informace, včetně veškerých kontaktů, naleznete zde.